Om Miversio

Miversio hjälper ert företag att bli framgångsrikt internationellt genom att översätta och anpassa era texter till den lokala marknaden.

Med över tio års erfarenhet erbjuder vi översättningar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi hanterar alla typer av texter, från tekniska handböcker till säljmaterial och juridiska dokument.

Vi är specialiserade på översättningar till svenska, norska, danska, finska, engelska, spanska och katalanska. Men genom vårt stora nätverk av översättare världen över kan vi även erbjuda översättningar till och från andra språk.

Ring oss så berättar vi mer!

Vi som arbetar på Miversio

Project manager and owner
Paula Rivera
Projektledare och ägare

Paula är en uppskattad och pålitlig projektledare, med mångårig erfarenhet av att projektleda översättnings- och dokumentationsprojekt inom de flesta branscher. Hon är van vid alla projektskeden, från planering och analys, till budgetering, genomförande och uppföljning.

Paula har tidigare arbetat som översättare på en välkänd advokatbyrå och på ett japanskt multinationellt företag i tekniksektorn. Hon har omfattande kunskaper om juridisk och teknisk översättning, liksom översättning av marknadsmaterial och interndokumentation.

Paula är född i Barcelona och har en universitetsexamen i översättning och tolkning.

System developer
Markus Fahlén
Systemutvecklare

Markus gör all mjukvaruutveckling för Miversio. Han tillhandahåller teknisk expertis, och ser till att alla uppdrag flyter på utan några tekniska avbrott.

Han har en civilingenjörsexamen i datateknik och tio års erfarenhet som IT-konsult. På senare tid har han fokuserat på utveckling av webbapplikationer. Framför allt frontend-utveckling med AngularJS, men också backend-utveckling i .NET. Han har lång arbetslivserfarenhet från olika branscher: energi, telekom, bilindustri, mejeriindustri och finans.